maanantai 28. lokakuuta 2013

SEKALAISTA


Jenkkifutista, leffailtoja, treenejä, kurpitsojen kaiverrusta, pelejä, juhlia sekä paketteja Suomesta.

Taas on tullu niin paljon touhuttua, että en jaksa kaikkea tänne kirjottaa. Pitäs varmaan kirjotella lyhkäsempiä postauksia useammin niin ei kasaannu kaikki jutut yhteen kirjotukseen.. Mutta tä postaus on nyt täynnä sekalaisia juttuja ja kuvia. Ens kerralla lupaan kirjottaa vähän näistä mun jenkkiharrastuksista, jonka jälkeen vastailen teidän kysymyksiin (kommentteihin saa taas laittaa lisää kysymyksiä, niin kysymyspostauksesta tulee kattava).
 

Lauantaina kaikki CASE:n (mun vastaanottava järjestö) vaihtarit tuli meille halloween juhliin. Kukaan ei ollut aiemmin kaivertanut kurpitsoje (en tiedä kuinka se sanotaan suomeksi) joten se oli mielenkiintoista. Suosittelen leikkaamaan kynnet ennen kuin tunget kätesi sinne kurpitsan sisälle repiäkses niitä sisuksia pois, ei oo nimittäin kovin mukavaa kun kaiken maailman rämmäleet ja kurpitsan siemenet jää sun kynsien alle.
Olin ainoo vaihtarityttö, koska meidän koulun kaks muuta vaihtarityttöä on eri järjestön kautta täällä. Luvassa oli myös pitsan tekoja ja perinteisiä amerikkalaisia halloween herkkuja. Ruuan jälkeen oli tarkotus mennä eräänlaiseen kummitustaloon, mutta minä ja saksalainen vaihtari päätettiin olla menemättä. Suuntasin mielummin kaverin bonfire:en/leffailtaan (koska haluan olla sosiaalinen), jonne oli kutsuttu paljon paljon ihmisä. Päädyttiin kattomaan the Conjuring kauhuleffa.. Ukrainalainen poika, joka kehuskelee sillä kuinka kova poika on kotimaassaan, tarrautui muhun kiinni koko leffan ajaksi, huppu oli päässä ja silmät kiinni.. jaahas.

Vaihtareiden kurpitsat


Muroja, vaatokarkkeja ja sokeria..

Omenasiideriä



Suomesta saapuvat paketit piristää niin paljon ettette tiiäkkään! Synttärilahjaksi sain äidiltä ja siskolta perus Suomi sapuskaa. Mutustan tälläkin hetkellä innoissani näkkäreitä joita sain paketista.. Tänään saapuivat postissa kauan odottamat kengät, sekä koulureppu! Huomenna postimies tuo tilaamani UGG:it jei





Tyynyliina

Eilen, sunnuntaina, olisi ollut mun eka rugby peli, mutta päätin sitten saada flunssan perjantaisesta jenkkifutispelistä. Jenkkifutista pelattiin tälläkertaa noin kolmen tunnin ajomatkan päässä, Gaylordin kaupungissa.. (juu en haluaisi asua ton nimisessä paikassa). Aseita oli noin 4, plus siihen lisäksi viellä tosi kova ja hyytävä tuuli. Kotijoukkueen kenttä ei ollut mitä parhaimmassa kunnossa, joten pojat olivat ERITTÄIN mutaisia pelin jälkeen. Laittaisin kuvan tähän mutta kun en löydä mistään ryhmäkuvaa, enkä yksittäisten henkilöiden kuvia viitti tähän lisätä.


Vietettiin tässä yksi päivä thanksgiving:iä. Ajankohta ei ollut todellakaan oikea, mutta päätettiin juhlia etukäteen sillä granma ei ole täällä oikeana juhlapäivänä. Kokattiin koko perhe yhdessä ruokaa ja laitettiin pöytä hienoksi. Voin kyllä sanoa että päivällisen jälkeen tuntui että maha saattaa revetä minä hetkenä hyvänsä.






3 kommenttia:

  1. Moi! :) kerroit et aiot tehä kysymysvastauspostauksen.. Ois kiva kuulla just kaikist yksityiskohtasist mut arkisist asioist siel jenkkilässä :D nyt tulee iha rändöm kyssii mut esim. Siivotaanks siel sun perhees usein? Tuleeks sul mitää väärinymmäryksii siel ku et puhu enkkuu äidinkielenäs? Kiitetääks usas ruoan jälkee (suomeshan aika tärkeetä)? Käyttääks jenkit oikeesti kenkii sisäl ku leffat on antanu sellase vaikutelman? Miten nuoret juhlii siel esim kuuluuks alkoholi siihe ja mite paljon? miten muut suhtautu siihe et oot suomest, oliks niil jotai ennakkokäsityksii suomest/suomalaisist? onks jotai asioit mikä kummastuttaa suo siel niinku mihin et oo tottunu suomes? Onks sust tullu sellane sosiaalisempi ihminen siel kaikkien 'small talkien' takii? Onks mitään mikä ärsyttää suo siel? Miten huomaat enkkus parantuneen siel? Jotai tollast ois kiva tietää hehe! :D sit viel postausehdotukseks voisin sanoo naapurustos esittely :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh tulipas pitkä kommentti, toivottavasti jaksat lukee XD

      Poista
    2. Tottakai jaksoin lukea, kiitos paljon kysymyksistä! :) vastailen näihin heti ku saan kysymyspostauksen aikaseks

      Poista